Felsőoktatási intézménybe való jelentkezéskor?
Figyelt kérdés
...ha rendelkezem emelt szintű angol érettségivel és középfokú C nyelvvizsgával is, akkor mindkettőt beszámítják külön-külön, vagy automatikusan kiüti egyik a másikat, és csak az egyiket veszik be a pontszámításba?2012. szept. 17. 18:18
1/2 anonim válasza:
Szerintem külön-külön számít, mert azt nem nézik, hogy mi az emelt, csak, hogy emelt... DE! hogy idén hogyan megy azt nem tudom, de ha elektronikusan jelentkeztél ott elvileg írja.
2/2 A kérdező kommentje:
igen, a felvi.hu-n számítottam ki a pontkalkulátorral, és úgy bevette mindkettőt, csak logikailag furcsa. nem szeretnék pofára esni, ha esetleg úgy van h a kettő kizárja egymást, még időben meg kéne tudnom, h elég pontom legyen.
2012. szept. 18. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!