Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Felsőoktatási intézménybe...

Felsőoktatási intézménybe való jelentkezéskor?

Figyelt kérdés
...ha rendelkezem emelt szintű angol érettségivel és középfokú C nyelvvizsgával is, akkor mindkettőt beszámítják külön-külön, vagy automatikusan kiüti egyik a másikat, és csak az egyiket veszik be a pontszámításba?

2012. szept. 17. 18:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem külön-külön számít, mert azt nem nézik, hogy mi az emelt, csak, hogy emelt... DE! hogy idén hogyan megy azt nem tudom, de ha elektronikusan jelentkeztél ott elvileg írja.
2012. szept. 17. 18:27
 2/2 A kérdező kommentje:
igen, a felvi.hu-n számítottam ki a pontkalkulátorral, és úgy bevette mindkettőt, csak logikailag furcsa. nem szeretnék pofára esni, ha esetleg úgy van h a kettő kizárja egymást, még időben meg kéne tudnom, h elég pontom legyen.
2012. szept. 18. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!