Egyedul a biologiahoz van erzekem, mashoz nemigen most vagyok 10-es mi legyen belolem? Semmi otletem sincs minden masbol olyan kozepes vagyok
Figyelt kérdés
Nagyon nyomaszt h meg nemtudom mit tegyek ha kikerulok az eletbe2012. szept. 16. 20:57
1/9 anonim válasza:
figyeld meg, mindjárt jönnek a válaszok, hogy menjél biológia szakra:D
2/9 A kérdező kommentje:
Arra vagyok kivancsi h mi legyen a munkam? Bioszon kivul angolt vagom
2012. szept. 16. 21:21
3/9 anonim válasza:
Hát ha mindenképp felsőoktatásban akarsz tanulni, akkor menj biológia szakra. Esetleg környezettan, földtudomány. Ezekhez elég lenne a biológia (bár tudni kell a kémiát is, de elvileg nem annyira húzós).
4/9 anonim válasza:
Na mit mondtam?:D Nem annyira húzós a kémia? Csak szólok, hogy nekem már a 2. félévben több kémiás tantárgyam volt, mint bioszos, de biztos nem olyan húzós , hisz csak a fél évfolyam szokott megbukni:D
5/9 anonim válasza:
Akkor húzós, viszont annyira biztos nem húzós mint orvosin és gyógyszerészetin, ahova szintén kellene biológia. :)
6/9 anonim válasza:
Egyébként megkérdezhetem hova jársz?
7/9 anonim válasza:
Ha Debrecenbe jársz, tudnál erre a kérdésre válaszolni? http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb-..
köszi :D
8/9 anonim válasza:
sokkal húzósabb a kémia a biológia szakon, mint az orvosin (gyógyszerészeit nem tudom, majd megkérdem a lakótársam, mutassa a jegyzeteit). Ez az nézet, hogy az orvosi milyen nehéz stb. csak egy tévhit, rossz vicc, nem egy ismerősöm röhögve bulizik évközben, mert nekik közel sem kell annyit tanulniuk, mint nekünk. Mi sokkal alaposabban veszünk mindent
9/9 anonim válasza:
SZTE-re járok, bocsi nem tudom milyen Debrecenbe, de ha szintfelmérő, akkor biztos nem olyan nehéz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!