Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Lehet belolem asztalos? Meg...

Lehet belolem asztalos? Meg lehetne elni belole kesobb?

Figyelt kérdés

19 vagyok, lany. Gimi utan 1 evet kulfoldon voltam (vagyok), es most matekra jelentkeztem.

Apa asztalos, es nekem nagyon tetszik ez a szakma. Szeretek "alkotni", jo a kezugyessegem, kreativ vagyok. Arra gondoltam, elvegeznem a matek szakot, aztan OKJ-s kepzes csinalnek, es asztalosnak tanulnek. Mert minimum 1 diploma kell, az vilagos. Lehetseges lenne? Vagy van esetleg korhatar az OKJnal? Illetve lenne eselyem a jovoben asztaloskent (nokent...)?

Koszonom!

2010. máj. 1. 19:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Nincs korhatár az OKJ-nél. Asztalosként akár több pénzt is kereshetsz mint diplomásként. Ha tényleg tetszik, és képesnek tartod rá magadat, akkor megéri :)
2010. máj. 1. 19:44
 2/7 anonim ***** válasza:
De a matek szak elvégzése az nem úgy működik, legalábbis ilyen felfogással nem fog menni...
2010. máj. 1. 20:30
 3/7 anonim ***** válasza:
korhatár nincs,csak arra hogy meddig ingyenes
2010. máj. 1. 20:42
 4/7 A kérdező kommentje:
2.nak: Ezt kifejtened? Mi a gond a felfogasommal?
2010. máj. 1. 22:12
 5/7 anonim ***** válasza:

Matekra ne azért menj, mert kell egy diploma, hanem azért, mert szereted a matekot minden mennyiségben. Anélkül nem fog sikerülni.

A szakképzésre nincs határidő, csak az ingyenességre.

2010. máj. 2. 17:06
 6/7 A kérdező kommentje:
Oh ertem. Azzal nincs gond, nyugi, szeretem a matekot, ez az egyetlen, amit valaha is tenyleg szerettem. :) De mivel erdekel az asztalos szakma, ezert kerdeztem. Koszi!
2010. máj. 2. 22:28
 7/7 Texas Tex válasza:
Szerintem barkácsolj otthon...
2011. júl. 29. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!