Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Melyik szakra érdemes menni...

Melyik szakra érdemes menni biológia és emelt informatikával?

Figyelt kérdés
A fentebb említett tantárgyak iránt van érdeklődésem, ezeket is vettem fel faktként, de nem tudom, hogy mihez kezdhetnék velük.

2012. szept. 15. 11:58
 1/2 anonim ***** válasza:

Engem ugyanez a kettő érdekelt, ebből a kettőből érettségiztem. :)

Infóból én is emeltet terveztem, de aztán rájöttem, annyira azért nem érdekel és nincs elég időm felkészülni. De egy évet programoztam és szerettem nagyon + jobb lett a logikai készségem ezalatt.

Meglepő módon van szak, ahol ez a kettő lehetséges felvételi tárgyként.

A műszaki képzési területre pedig a matek mellé beszámítják fenti kettő között a jobbat.

Hogy mennyire van olyan szak, amelyik mind a kettőt felöleli... nem tudom, afelé nem nézelődtem.

2012. szept. 15. 12:22
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez felvételi tárgyként jó bármely ttk-s szakra, az már más dolog, hogy nincs olyan szak, amihez mindkettő kellene. Biológia szakhoz inkább kémia kellene, illetve minden más biológiával kapcsolatos szakhoz is, informatikával kapcsolatos szakokhoz meg matek kellene. Szóval ez egy borzalmasan rossz választás.
2012. szept. 15. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!