Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Igaz az, hogy csak fél évet...

Igaz az, hogy csak fél évet lehet halasztani az egyetemen?

Figyelt kérdés
Idén kezdeném az egyetemen btk-n.A 3 év során szeretnék egy évet kihagyni, hogy elvégezzek egy okj-s szakmát, hiszen bölcsészként felkészülhetek az "éhenhalásra".(Viszont ez érdekel.) Most azt hallottam, hogy nem lehet egy egész évet halasztani csak egy felet, azt is nyomós okokkal.Fél év alatt viszont nem lehetséges az okj. Vagy azt is lehet félévenként megszakítani?
2009. júl. 30. 16:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Kétszer, vagy háromszor lehet egy évet halasztani. De szerintem OKJ-s képzés miatt tök fölösleges, csinálad párhuzamostan. Van, aki egyszerre két-három egyetemi szakot végez párhuzamosan.
2009. júl. 30. 16:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Az én időmben még 3 v 4 félév volt a halasztható nem év felejtsük már el az éveket a felsőoktatásban 28/F
2009. júl. 30. 16:29
 3/4 anonim ***** válasza:
A legtöbb helyen nem indítanak keresztféléves képzést 10-20 halasztó miatt. Egy évet mindenhol lehet csúszni szerintem.
2009. júl. 30. 17:29
 4/4 anonim ***** válasza:
1 év azaz 2 szemeszter a maximum már.
2009. júl. 31. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!