Az OKJ-s szakmák közül melyik az, ami használható vmire?
Ráadásul felháborít, hogy csak azért mert 24 vagyok, nem 23 (jó sokat számít az az 1 év tényleg...nem tudom ki találta ki ezt a baromságot...-.-) nem tanulhatok ingyenesen, bezzeg, aki 23, az igen..
Mi köze a kornak ehhez?
Igen, ajándék annak, aki nincs 24 éves. De akkor aki 24+, az mihez kezdjen akkor? Honnan szedjek akkor én pénzt, hogy járhassak okj képzésre?
Illetve én 1 félévet sem jártam államilag támogatotta, amit jártam, mind fizetős volt. Akkor a felsőfokú szakképzés nekem ingyenes?
közben utána néztem itt azt írják lehet ingyenesen tanúlni
Az esti vagy levelező tagozatos, iskolarendszerű képzéseken nincs korhatár: bárki ingyen tanulhat, aki korábban nem szerzett OKJ-s végzettséget államilag finanszírozott formában. Hogy még biztosan legyen szabad hely, érdemes minél hamarabb jelentkezni.
Köszönöm szépen a segítséged!
Még annyit megírnál, hogy szerinted estin, levelezőn akkor 2013-tól is van lehetőség "ingyen" tanulni 23 éves kor felett? Mert idén már tuti nem jön össze, elvégre szeptember közepe van. És nem is mostanra terveztem, hanem jövőre.
ezt már megszüntetni nem fogják szerintem, mert valami tanulási lehetőséget adni kell az embereknek 23 év felett is
max változtatnak rajta és hosszabb ideig fog tartani a képzés
de a munkaügyi által támogatott tanfolyamok közt nincs olyan ami tetszene, azok még nem mindenhol indultak el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!