Ha a szegedi jogi karra vettek fel, és elkezdem, be is fejezem az első évet, de szeretném "átkéretni" magam majd Budapestre, annak milyen feltételei vannak? Egyáltalán lehetséges az ilyesmi?
Figyelt kérdés
VAgy inkább várjak egy évet, és jelentkezzek jövőre pestre? Bár ezt nem szeretném.2009. júl. 28. 19:30
1/3 anonim válasza:
Ezt annak a karnak a TO-ján tudod megkérdezni, ahová szeretnél bekerülni. Nagyon erősen függ az egyetemtől, kit és hogyan vesznek át, ezért nincsenek rá általános érvényű szabályok.
2/3 anonim válasza:
Én is a szegedi jogi karra fogok járni szeptembertől, és azt hallottam róla, hogy maximális képzést nyűjt, de ez hamarosan kiderül.Nem teljesen értem, hogy már most miért szeretnéd magad Pestre átkéretni. Információim szerint jövőre újra próbálkozhatsz, bár ez nem biztos, hogy teljesen így van, szerintem írj egy levelet a sulinak! A felvételi tájékoztatóban meg is találod az email címet, ahova bátran írhatsz. Minden kérdésre válaszolnak. Azt megkérdezhetem, hogy melyik szakra jelentkeztél?
3/3 A kérdező kommentje:
Jogász képzésre adom be a pótfelvételit, nem most érettségiztem, és nem is gondoltam rá, hogy jelentkezzek febr-ban, de most szeretnék, és nem akarok várni egy évet...
Szerintem felvesznek Szegedre, annak is a kecskeméti szakára...legalábbis remélem...kár, hogy csak egy helyre lehet, mert akkor beadnám pécsre is.
Amúgy nekem a pázmány lenne a legjobb, de sajnos nem lesz pótfelvételije :(
2009. júl. 28. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!