Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mikor kell eldönteni, hogy a...

Mikor kell eldönteni, hogy a biológusi képzésben merre specializálódom?

Figyelt kérdés
Szeptemberben leszek elsős a szegedi egyetemen, a biológusképzésre vettek fel. Vannak ugye az alapszakok: 2 tanári szakirály, mikrobiológia és a szupraindividuális biológia. 3 év utn kell mesterképzésre jelentkezni, ahol más, "részletesebb témakörök" vannak. Kérdésem, hogy mikor kell eldönteni, hogy melyik alapszakra jelentkezem?
2009. júl. 28. 18:55
 1/4 anonim ***** válasza:
nem kell eldönteni, tárgyakat kell hozzá felvenni, ezt már 2. félévben is megteheted, de 1,5 évig alapozótárgyak, kötelezők vannak, utána kezdenek el lenni szakmaiak, no akkorlehet válogatni.
2009. júl. 28. 19:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! :) SZTE-TTIK Biológia Bsc-s vagyok, most leszek 3-ad éves!!! Első félév után kell először szakosodni!!! Én sejt- és molra szakosodtam... Utána csak Msc-n! Ha szeretnél kérdezni valamit, dobj mailt!!!
2009. júl. 29. 12:41
 3/4 anonim ***** válasza:
1. válaszadó! Nem tudom, hova jársz, de nálunk ez nem így van!
2009. júl. 29. 12:42
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, megnyugodtam, hogy nem maradtam le semmiről:)

2. válaszadó! Írtam volna Neked e-mailt, de a kommentednél nincs olyan, hogy privát e-mail a válasz írójának:S

2009. júl. 31. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!