Pénzügy vagy számvitel mesterszakot válasszam? (Corvinus, SPM-re nem jelentkeztem)
Figyelt kérdés
pénzügy, számvitel, pénzügy és számvitel, SPM, SPM-IMP, Corvinus, BCE, közgáz2012. szept. 4. 23:07
1/4 anonim válasza:
Mire szakosodtál, pénzügy vagy számvitel?
SPM-re való nem jelentkezést megbántad, ha most tehetnéd mennél egyébként?
2/4 A kérdező kommentje:
megbántam, ha tehetném mennék, de még nem szakosodtam..
2012. szept. 5. 14:00
3/4 anonim válasza:
hmm. nekem most kell eldöntenem, hogy menjek-e spm-re. Elég szopó az extra matek. Mi hasznom lenne belőle, te miért mennél?
köszi, ha segítesz
4/4 A kérdező kommentje:
én úgy tudom, h a pénzügy mesterszakhoz "nélkülözhetetlen".. én meg afelé hajlok inkább, mintsem a számvitel felé.. ezért mennék SPM-re.. de egyelőre nem vettem fel.. remélem majd később még lehet.. (most gólya vok)
2012. szept. 8. 13:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!