Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A kitűnő tanulók többnyire...

A kitűnő tanulók többnyire orvosira jelentkeznek?

Figyelt kérdés
2012. szept. 4. 20:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül. ilyen statisztikát igaz nem láttam.
2012. szept. 4. 21:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne minden kitűnő tanuló jelentkezik orvosira, és nem mindenki kitűnő, aki orvosira jelentkezik. Viszont nem alaptalan a kérdésed: mivel elég magad a pontszám az orvosira, és két viszonlag nehéz tantárgyból kell emelten érettségizni, igen, valószínű, hogy aki oda jelentkezik nagyjából ötös tanuló. Én pl. kitűnő vagyok és orvosira megyek :)
2012. szept. 4. 21:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Nálunk a legjobb tanulók pénzügy-számvitelre, gyógyszerészetire, építőmérnökire, fizikára mentek, szóval nem hiszem, hogy ez így működik.
2012. szept. 4. 23:33
 4/9 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem, az orvosihoz nem csak jó jegyek meg biztos tudás kell hanem elhivatottság is, de keményen.
2012. szept. 4. 23:36
 5/9 anonim ***** válasza:
Pontosan! Az én osztályomban 6 ötös tanuló van, ezek közül csak 2 megy orvosira, a többi infora, vegyélszmérnökira, gépészmérnökire és fogorvosira megy. Persze van olyan is, aki hármas tanuló és orvosnak készül, csak azt nem értem, minek...
2012. szept. 5. 06:35
 6/9 anonim ***** válasza:
Utolsó: Ha felveszik és elkezd rendesen tanulni akkor lehet belőle orvos, mert amit gimiben tanitanak az orvosihoz képest az úgyis szinte semmi.
2012. szept. 5. 14:16
 7/9 anonim válasza:
Én állatorvosira jelentkeztem mert ahhoz is agyon jó tanulónak kell lenni,de nem feltétlenül kell orvosira...
2012. szept. 5. 15:31
 8/9 anonim válasza:
*nagyon
2012. szept. 5. 15:31
 9/9 anonim ***** válasza:
én viszonylag jó tanuló voltam,nem volt hármasom,nyolcadikig kitűnő voltam,utána viszont befigyeltek a négyesek is év végén.érdekes módon kémiából is.Idén kezdem az állatorvosit,de a SOTEra is felvettek.egyáltalán nem számít,ki hányas tanuló (persze,kicsit nyilván),ugyanis ha erős suliból jössz (honnan én is),akkor hiába tanulsz jó,ha magas a léc.ha egy rosszabb suliból jössz lehetsz úgy is kitűnő,hogy nem tudsz semmit.az intelligencia nem mérhető jegyekben,mert egyrészt az nagyon relatív,másrészt nem minden a tárgyi tudás.sokkal fontosabb az hogy globálisan átlásd az anyagot.nézz meg egy nem olyan régi emelt biosz érettségit,és látni fogod miről beszélek.
2012. szept. 5. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!