Hogyan lehetek rendőr 8 általánossal?
Sziasztok!
A kérdés adott. Még azonban annyit hozzátennék, hogy csak a 9. évfolyamot végeztem el, a 10. be bele kezdtem, de az sajnos nincs meg, ebbe nem mennék bele részletesen a lényeg az, hogy családi körülmények nem engedték meg, és sajnos dolgoznom kellett, de már nagyjából összeszedtük magunkat, na erről ennyit. :) Kell hozzá érettségi, vagy van valami felnőtt tanfolyam?! És hány év lenne úgy összesen? Előre is köszi a válaszokat.
Szia, OKJ-s tanfolyamom nem tudom kell-e érettségi, de szerintem kell :/
De jobban jársz hogyha befejezed a sulit mivel hogyha jó az érettségid mehetsz rendőrtisztire, hogyha annyira nem (nincs meg a kellő pontszám), akkor mehetnél tiszthelyettes képzőbe, ott nem fontos hogy hányas az érettségi, viszont van egy teszt, ami azért nem olyan könnyű. Ha rendőr akarsz mindenképp tovább kéne tanulni, az OKJ-s rendőrök vannak a ranglistán legalul és nevetségen a keresetük :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!