Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha külkerre szeretnék menni...

Ha külkerre szeretnék menni (BGF) akkor jó matek érettségi/bizonyítvány alapkövetelmény?

Figyelt kérdés
Szar vagyok matekból.:/

2012. aug. 30. 14:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem csak hogy követelmény, de érteni is kell a matekot, mert ott elég sokat kérnek.
2012. aug. 30. 15:02
 2/7 A kérdező kommentje:
tehát akkor elfelejthetem :S:(
2012. aug. 30. 15:41
 3/7 anonim ***** válasza:
ha mindenképp oda szeretnél menni, akkor próbáld meg, a matek-stat kombó csak két félévig tart, és ha jó tanárhoz veszed fel, és gyakorolsz, csinálsz házikat, akkor biztosan meglesz. Nem te lennél az egyedüli, aki úgy jön ide, h nem szereti a matekot. Ha tényleg érdekel a szak, akkor a matek semmiképp ne tartson vissza. Annak aki nem szereti az biztos 100x többet vesződik vele mint aki szereti, de ha gyakorolsz sokat, és kitartó vagy, akkor biztos meg lehet úgy is csinálni. :)
2012. aug. 30. 16:15
 4/7 anonim ***** válasza:
meg akkor sincs tragédia, ha nem jönne össze első félévben, igazából vannak jó páran gy, felvennéd köv. félévben.
2012. aug. 30. 16:18
 5/7 A kérdező kommentje:

az a baj,hogy felse vesznek így... ha a matek érettségi meg bizonyítványom szar...és tényleg szar vagyok matekból.

De üzleti szektorban szeretnék dolgozni, például a tőzdse kimondottan érdekel már jó ideje!

2012. aug. 31. 00:42
 6/7 anonim ***** válasza:
javíts ki ha tévedek de nem kötelező felvételi tárgy külkerre a matek. PSZK-ra igen, pénzügy számvitel szakra biztosan. De egyébként ha tőzsdével akarsz foglalkozni, akkor inkább pénzüügy számvitelben gondolkodj, ne a külkeres szakokban. Mert ha tényleg olyan rossz vagy matekból ahogy mondod, akkor viszont a pü számvitle szak tényleg necc.
2012. aug. 31. 00:46
 7/7 anonim válasza:
sztem nyugodtan add be attól még a külkerre hogy nem vagy jó matekból. Amikor én jártam oda akkor pl töri-angollal is be lehetett kerülni. Most nem tudom hogy van. A külkeres matek oktatás nem nagy szám, szerintem egy közepes színvonal maximum.. Én különben nem ismertem olyat akinek ne sikerült volna elvégezni ezt az iskolát 3,5 max 4 év alatt. Ahhoz nagyon átlag alatti képességekkel kell rendelkezni. Egyébként én azt mondanám ha a tőzsde érdekel ne a külkerre menjél. Nem igazán mélyültünk el a témában. :) De igaziból semmilyen tárgyban sem :):) Ez a fősuli nem igazán ad használható tudást vagy egy nagyon értékes diplomát a kezedbe. És a fizuk se vmi magasak itthon a közgáz szférában. Persze ha van sok kapcsolatod akkor simán el tudsz helyezkedni,minden ezen múlik :):)
2013. jan. 25. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!