Meddig kell beküldeni az érettségi bizonyítvány fénymásolatot az oktatási hivatalnak? (felvételi miatt? )
Figyelt kérdés
2012. jún. 29. 08:44
2/4 anonim válasza:
És csak az érettségi bizonyítvány és az 12. év végi bizonyítvány fénymásolatát kell elküldeni vagy esetleg mást is? Segítsetek légyszi mert én erről nem találtam sehol sem tájékoztatást.
3/4 reptoid válasza:
Minden olyan dokumentumot küldj be, ami vagy szükséges a jelentkezéshez, vagy szeretnél belőle pontot számolni.
Te tudod, hogy eddig miket küldtél be.
4/4 anonim válasza:
És ennek a regisztrációs csomagnak nincs valami köze hozzá? mert kaptam még kb 1 hónapja egy e-mailt az oktatási Minisztériumtól, hogy június közepén kellene megkapnom, de eddig még semmit nem küldtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!