Felvételi előtt állok, jó döntés lenne?
Jövőre kell felvételiznem, kinéztem magamnak a Miskolci egyetemen a munkaügyi és társadalombiztosítási igazgatási szakot. Jó döntés lenne? Könnyű oda bekerülni? Nehezek a tantárgyak. Aki tud valamit erről a szakról kérem ossza meg velem. És ez a szak jogi végzettséget ad ??
Könnyen el lehet vele helyezkedni??
Minden információt szívesen fogadok.
Bekerülni nem tudom mennyire könnyű,megvariálták most nagyon a dolgokat.
Elvégezni könnyű,elhelyezkedni vele max a mekiben fogsz,bölcsész semmit nem érő ez is mint a többi.
nem könnyű bekerülni, de nem is nehéz. idén 374 pont kellett az államilag támogatott helyért, az már nem semmi, de nem is sok.
a tantárgyakról sajnos nem tudok nyilatkozni, de annyi biztos hogy mivel jogi részleg nem olyan egyszerű mint az 1x1 :D( az 5 évesről többet tudnék mesélni :D)
ha jól látom a jogi pálya iránt érdeklődsz. én a szakok közül személyesen inkább az 5 éves jogász képzést ajánlanám :) tény persze hogy azért fizetni kell érte de ha ez a foglalkozás kör érdekel akkor nincs mit tenni és megéri mert félre a süket dumával hogy "sok a jogász nincs munkájuk" igenis keresik őket...
amúgy én is majd Miskolcra szeretnék(fogok!) menni jogra ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!