Mit csináljak ha csak értéktelen dolgokra vagyok képes?

Juj ennyire ne add fel!!!
Én is részben hasonló cipőben járok. Nekem keményebben kell tanulni, mint a többieknek, logikám, memóriám, figyelemképességem bizonyítottan rosszabb. Bár a logikámat most fejlesztette az egy év programozás és a sok matekozás.
Én is úgy voltam vele, hogy sokminden érdekel (engem reál, tudományos téren), de semmi se eléggé.
Volt olyan periódusom, hogy családtag itt ült benn és együtt néztük a szakokat, hogy úgy annyira egyik se jön be, amelyik pedig jobban bejön, nagyon-nagyon-nagyon-nagyon nehéz, a Műegyetemen van csak.
Én a környezetmérnökin kötöttem ki, nem a Műegyetemen. Kár, hogy nem keresik őket és nem kiforrott dolog még nálunk.
Ettől függetlenül büszke vagyok rá, hogy ezen a szakon fogok kezdeni, de néha még úgy érzek, mint Te.
Mindenesetre mindent meg kell tennem, hogy ez érjen valamit.
Azt javaslom, keress egy szakot, amibe több dolog van abból, amik érdekelnek (én is így szúrtam ki a szakomat). Próbálj ráhangolódni, próbáld megszeretni, a külvilág negatív véleményét arra használd, hogy képben legyél a dolgokkal, de ne hagyd, hogy eltántorítsanak.
Hajrá!

Bunkók? Nagyon sajnálom... :/
Nálunk pont fordítva, gimiben bunkók, itt több az aranyos ember.
Hááát... szerintem tudsz másik szakot keresni a hallgató szerz. megszegése nélkül, ennek nézz utána!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!