Ha aszisztens akarok lenni hány évet kell tanulnom?
Figyelt kérdés
Általános iskola után egézségügyi szakközépiskolában akarok tanulni. És ezután már nem szeretnék tovább tanulni. Szerintetek majd a jövőbe el tudok helyezkedni? És nem orvosnál akarok gépelni. Hanem egy kórházban sürögni-forogni. Mit gondoltok? Vagy aszisztensen kívűl minek tanuljak. 13/l2012. aug. 23. 19:30
2/6 anonim válasza:
hát álamvilágban élsz kb
nem akarsz 18 évesen tovább tanulni? hát akkor max az egézséges környezetért tehetsz... úgyértem: szebbé varázsolhatod a koszos utcákat egy seprűvel
és ez nem rossz indulat
3/6 A kérdező kommentje:
Például ahol gépekkel vizsgálják az embereket és az aszisztens kezeli a gépe, után amikor végeztek a vizsgálattal az orvos pedig megnézi a leletet. Vagy csecsemők-kisgyerekek mellé valamilyen aszisztens. Én nagyon sokat járok orvoshoz, és elég rég óta és szeretnék segíteni az embereken.
2012. aug. 23. 21:38
4/6 anonim válasza:
Amiket írtál, azoknak a nagy része orvosit végzett, mellette szakosodott. Esetleg ápolóként végzett. De azt nem gondolhatod, hogy egy egészségügyi középsikolával betgek etetésén, takarításon, halott emberek összecsomagolásán, gyógyszerek kiosztásán és lázmérésen kívül emberibb munkátt csinálnál.
És ezt úgy írom, hogy minden tiszteletem az ápolóké.
5/6 A kérdező kommentje:
Szerintetek akkor hány évet kellene tovább tanulnom? A többi szakma nem igazán keltette fel az érdeklődésemet.
2012. aug. 24. 07:31
6/6 anonim válasza:
Bocs, de éretlen vagy még a kérdéshez, ez vilűgos. Nem az évek számítanak, hanem hogy mit szeretnél. jelenelg, azt sem tudod, mit takarnak a szakmák, amiket melegettél. Ha már jobban tudod, és döntöttél is, térj vissza a témára. Addig tanulj rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!