Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hova menjek érettségi után...

Hova menjek érettségi után nem akarok a családommal maradni? (többi lent)

Figyelt kérdés
17/L vagyok Budapesten élek és tanulok de vidéki egyetemre vagy főiskolára akarok menni, anyu ebbe biztos nem menne bele de nem bírom már a családommal, anyu nem enged el sehova se buli se semmi, pasirol még nem is álmodhatok de ha elmennék akkor nem az lenne hogy egyből szétbuliznám az agyam és mitudom én lefeküdnék az első pasival, csak szeretnék önálló lenni de nem tudom mit tanuljak(am művészeti dolgok érdekelnek, szeretek rajzolgatni festegetni de abból nem élek meg). Azt se tudom hogy lehet e egyetem/fősuli mellett dolgozni gondolom vidéken kicsit nehezebb munkát találni meg lehet hogy nem lenne időm a tanulás mellett.

2012. aug. 21. 23:45
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!