Az egyetemeken tényleg ennyire sok órája van a hallgatóknak?
Figyelt kérdés
Most leszek első éves, és ma láttam a szakom tervezett órarendjét. Eléggé lesokkolt, hogy egyes napokon zsinórban 13 óra van beírva, ami azt jelenti, hogy este kilencig tart az oktatás?? Van ilyen? És ezt hogy lehet kibírni? Nagyon megijedtem amiatt is, hogy nekem abban az időben már nem is megy buszom hazafelé (20 km-re lakom az egyetemtől), csak az utolsó háromnegyed 11-kor. Mit lehet ilyenkor tenni? Ez tényleg így megy, ennyire kemény?:/2012. aug. 22. 13:43
11/19 anonim válasza:
Debrecenben fogsz tanulni? csak nem böszörményi vagy??
12/19 anonim válasza:
22 órás vagyok...
nem nekem kell felvenni, hisz a TO felvette az első félévre.
13/19 anonim válasza:
Persze lehetséges. A 22 óra hány kreditet jelent? Mert igazából ez számít és nem az óraszám, cirka 30 kredit/félév szokott lenni, így gyűlik össze a 3 év alatt 180 kredit alapképzésen. Egyébként ált. itt 1 kredit/óra van, de ez is sok mindentől függ.
Első félévben is szokott lenni kötelezően választható tárgy, amit kizárt, hogy automatikusan felvennének.
14/19 anonim válasza:
De nem is mondta hova jár, honnan tudjátok, h felveszik neki helyette? Nagyon kevés helyen veszik fel az órákat más helyett
15/19 anonim válasza:
29 kreditet vettek fel az első félévre
16/19 anonim válasza:
még jó hogy 1. félévbe felveszik neki hisz aki nem iratkozott be az nem tud tárgyakat felvenni,nekem is felvették.
17/19 anonim válasza:
Talán onnan, hogy már egyszer leírtam...
18/19 anonim válasza:
Off: És ha valakinek később van a beiratkozás mint a kurzusfelvétel?
19/19 anonim válasza:
Szerintem kb. mindnekinek így van. Az felveszi a tárgyakat, szeptember 1-je körül elmegy a beratkozásra, 24 óráig lezárja az Etr vagy ami van neki és utána lesz aktív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!