Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Vajdasági magyarként hogyan...

Vajdasági magyarként hogyan regisztráljak felvi.hu-ra az e-felvételi menüpontban?

Figyelt kérdés
A problémám azzal van,hogy kéri a születési dátumot és a felvételi azonosítót.Nem nagyon tudom,hogy utóbbi nálunk hogy működik,de ha nem úgy,mint Magyarországon,akkor mit kell tennem?

2012. aug. 21. 00:27
 1/4 anonim ***** válasza:
felvételi azonosítód akkor van, ha Magyarországon már jelentkeztél felsőoktatásba, ha ezt még nem tetted meg, akkor az a menüpont még felesleges számodra
2012. aug. 27. 22:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm.A baj az,hogy én Szerbiában fogok érettségizni,így ott nem lesz azonosítóm.Akkor hogyan regisztráljak?
2012. aug. 29. 22:48
 3/4 A kérdező kommentje:
Az "ott" alatt Magyarországot értem. :)
2012. aug. 29. 22:48
 4/4 anonim ***** válasza:

ez érettségitől független, meg kell majd venned a kék felvételi könyvet, amit nem tudom, hogy Szerbiában árulnak-e, ha nem akkor vagy gyere át, és vedd meg itt, vagy neten keresztül kell majd jelentkezned

ha a könyveset választod, akkor lesz benne egy darab jelentkezési lap, annak a tetején nagy nyomtatott számokkal lesz egy hosszú (talán 11 számból álló..) számsor, az lesz a te felvételi azonosítód

ha a neteset választod, azt sajnos nem tudom, hogyan működik, de biztos hasonlóan

de ezzel még nem kell foglalkoznod, ráérsz már decemberig/januárig/februárig

2012. aug. 29. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!