Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Színvonalas gimnáziumokat...

Színvonalas gimnáziumokat keresek Budapesten, a véleményeitekre lenne szükségem! Tudtok jókat?

Figyelt kérdés
Az idei tanévben leszek nyolcadik osztályos, tehát felvételizek. Van már egy "kiszemelt" gimnáziumom, a Veres Pálné Gimnázium. Jó képességű, ötös tanuló vagyok és színvonalas gimnáziumok után kutatok, hiszen többet is meg kell majd jelölni. Természetesen az interneten is nézegettem..De ott nem derül ki túl sok minden... Ha tudtok jó gimiket, legyetek szívesek megosztani :) Tényleg fontos lenne, komolyan veszem a tanulást! Köszi

2012. aug. 16. 00:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Eötvös József Gimnázium [link]

József Attila Gimnázium

Szent Margit Gimnázium [link]

Deák Téri Evangélikus Gimnázium [link]

Városmajori Gimnázium [link]

Berzsenyi Dániel Gimnázium [link]

2012. aug. 16. 08:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen, amiket az előttem lévő írt, azok nagyon jók, de még a Fazekas, Apáczai, Szent László is jó.
2012. aug. 18. 21:39
 3/3 anonim válasza:
Apáczai, Fazekas, Radnóti, mind nagyon jók. De nagyon kemények és arra fognak rászoktatni hogy folyamatosan versenyezz hogy jobb legyél a többieknél. Sokat lehet tanulni egy ilyen helyzetben, de ehhez olyan személyiség kell, aki tényleg bírja ezt és nem tönkre megy bele. Ha anyagilag jobb helyzetben vagy, szerintem nézz utána az alapítványi iskoláknak. Ott is ugyan olyan jók a tanárok, csak jobb a hangulat. AKG, Poli, ilyenekre gondolok.
2012. aug. 21. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!