Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Diplomával már semmilyen...

Diplomával már semmilyen képzést nem végezhetek ingyen?

Figyelt kérdés
úgyértem estin,távoktatatásban vagy máshogy...szóval ha már betöltöttem a 23-at,akkor ez kizárt.?(MASTER képzésen kívül)
2009. júl. 23. 19:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha van még állami féléved, akkor diplomázhatsz ingyen. Ez eleinte az első diploma megszerzéséig, később a mintatantervben előírtnál 2-vel több félévig, most pedig 12 félévig tart (nem tudom pontosan, melyik mikor volt érvényes, utána kell néznem). Hogy rád melyik vonatkozik, attól függ, mikor kezdted az egyetemet, főiskolát.
2009. júl. 23. 19:57
 2/2 A kérdező kommentje:
még van 1 évem,(csak gondolkodom,hátha szükség lesz rá..)tehát 2 éve kezdtem,de nem lehet másik alapdiplomám,hiába van még kihasználatlan félévem.ez biztos.ezért kérdezem a tanfolyamot,OKJ-t.
2009. júl. 23. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!