Ha nem járok egyetemre akkor nincs esélyem jól fizető állás betöltésére?
Figyelt kérdés
Csak érettségim van, nem tudom mihez kezdhetnék ezzel. 20 éves vagyok, OKJ képzések nem érdekelnek, szerintem azokkal nem lehet elhelyezkedni,2012. aug. 19. 16:06
1/7 anonim válasza:
Ha csak nincs protekciód/ismerősök akkor nincs.
2/7 anonim válasza:
el lehet azzal is nyugi :D
kezd el egyet
hát valamit csinálj ne csak ülj és várd hogy egy juan migel tipusú hapsi fizesse minden kívánságod
persze ha fiú vagy az kicsit érdekes lenne :D
3/7 anonim válasza:
egy sima egyszerű érettségivel nincs esélyed. ha van hozzá szakmád, akk már valószínűbb...
4/7 anonim válasza:
Tanulj angolul és menj el külföldre bármit csinálni, ott jobban lehet gyűjteni aztán már lesz tőkéd eldönteni mihez akarsz kezdeni.
5/7 anonim válasza:
Sima érettségivel szakma nélkül nem sok van. Tanulj valami szakmát ki. Ahova téged az érettségivel felvennének oda a 8. általános is elég.
6/7 anonim válasza:
Mégis mit töltenél be? Mihez értesz? Gyakorlatilag semmihez, mert még egy OKJ-t sem szereznél meg.
7/7 geobarbi válasza:
nagyon nagy mák kell ahhoz, hogy egy darab érettségivel karriered legyen. ismerek 1-2 ilyen embert, de ők kimagaslóan kommunikálnak, jó problémamegoldó képességgel rendelkeznek. ők jó céghez kerültek érettségivel, majd megmászták a belső ranglétrát. de ez nem garancia, persze a felsőoktatás sem az. A HR-esek is egyébként egyre inkább emberközpontúbbak, nem a papírt kérik. Ha meg már voltál pár helyen dolgozni, akkor a referenciáid fognak sokat érni. de mindenképp tanulj tovább, mindegy mit, bármit, vagy tanulj meg mondjuk hollandul, vagy egy itthon ritkán beszélt nyelven felsőfokon. azzal már jó leszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!