Tömörkény István szegedi iskolájába milyen pontokkal vesznek fel?
Figyelt kérdés
Én egy általános tantervű osztályba akarok menni és az érdekelne hogy mennyi pont kell a bejutáshoz. ( tapasztalat vélemény érdekel)2012. aug. 19. 15:43
1/3 anonim válasza:
Szia, Tömörkényes vagyok. Négyes-ötös bizonyítvány kellene és egy közepes-jó központi, legalábbis szerintem. Az osztályok nagyon változóak, vannak jó hangulatú és jól tanuló osztályok, de sajnos vannak kicsit lógósabbak is. Tanárok 90%-át szeretem, szerintem jól tanítanak, de azt tudom, hogy vannak olyanok is akikkel nagyon senki nem szeretne összekerülni. A nyelvtanárok kifejezetten jók, szóval nyelvtanulás előnyben.
2/3 A kérdező kommentje:
köszi
2012. okt. 5. 17:00
3/3 anonim válasza:
én 33 pontos matekot, és 33 pontos magyart írtam, 270 körüli voltam a listán, a bizim 4-es 5-ös volt, és felvettek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!