Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Humánbiológia-antropológia?...

Humánbiológia-antropológia? (lent)

Figyelt kérdés

Néztem a felvi.hu-t és ott megtaláltam ezt a képzést,de az volt írva hogy szerkesztés alatt amikor rákattintottam. Mikorra fejezik be a szerkesztését szerintetek?

Ez lenne a fizikai antropológia? Magyarországon van már vagy még nincs?

#humánbiológia-antropológia
2012. aug. 18. 19:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen Magyarországon, ezért nem is fogják befejezni a szerkesztést. Fizikai antropológiát a biológia szakon lehet tanulni.
2012. aug. 19. 14:49
 2/6 anonim ***** válasza:

Idegtudomány és humánbiológia van, de azóta gondolom te is rájöttél, mivel régi kérdés.

Mo-n is lehet antropológiával kapcsolatban kutatni, tanulni szinte az összes nagyobb egyetemen, de még mindig nincs ennek hagyománya itt. Humánbiológiával kapcsolatos tárgy is kevés van.. Tehát ha valakit ez komolyabban érdekel, annak érdemes diploma után külföldön is tanulni, vagy esetleg eleve külföldre menni egyetemre. (Annak külön utána kell nézni, hogy mely országokban oktatják ezt magas színvonalon, pl én Németországról tudok)

2013. aug. 10. 16:29
 3/6 A kérdező kommentje:
Értem:) köszönöm.
2013. aug. 10. 17:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Na de amúgy mi újság veled, még mindig érdekel, vagy más mellett döntöttél? Engem érdekelne :)Mert az is lehet hogy már egyetemre jársz valahol..
2013. aug. 15. 01:04
 5/6 A kérdező kommentje:
Csak informálódtam, de igen érdekel ez az ág:) Jelenleg még csak gimis vagyok biológia-kémia tagozaton. :)
2013. aug. 15. 13:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Menj orvosira
2017. jan. 14. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!