Mit csinál pontosan egy antropológus, hol lehet annak tanulni és hol lehet vele elhelyezkedni?
Figyelt kérdés
2012. febr. 27. 19:13
1/8 anonim válasza:
Azt hiszem itt Mo-n csak Pesten lehet antropológiát tanulni.Azt,h h tudsz vele elhelyezkedni,azt pedig megtudod a fentebbi linkből.
Remélem segítettem :)
2/8 anonim válasza:
Még vmi a Dr. Csontba a nő is antropológus volt, szóval emberek csontjaival is tudsz foglalkozni,úgy értem,h azokat vizsgálni, illetve ilyen régészeik mellett dolgozni,h melyik csont hány éves stb.
3/8 anonim válasza:
4/8 anonim válasza:
Én is az lennék. ELTÉn végeztem, biológus szakon, humánbiológia szakirányon.
Felejtsd el, itthon csak éhenhalni lehet vele, vagy a tanszéken oktatni.
5/8 A kérdező kommentje:
Kösz!
2012. febr. 28. 19:05
6/8 anonim válasza:
Utolsó megkérdezhetném, hogy te most mit csinálsz? Akkor oktatsz a tanszéken?
7/8 anonim válasza:
Utolsónak: nem, én most egy gyógyszergyárban dolgozom, mint kutató-fejlesztő.
8/8 anonim válasza:
lehet valaki kulturális antropológus vagy fizikai antropológus.. a kulturális antropológia ha jól tudom szociális dolgokkal foglalkozik pl. a kisebbség helyzetével Magyarországon
a fizikai antropológus lehet igazságügyi orvosszakértő vagy régész... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!