Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha valaki elmegy vadgazdaságta...

Ha valaki elmegy vadgazdaságtant tanulni elvégzi a sulit munkát kap akkor mi a feladata neki?

Figyelt kérdés
Egyszóval simán csak mi a feladata?mit csinál? mennyire keres jól/rosszul?
2012. aug. 12. 22:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Vadgazdálkodásnak hívják.

És munkát akkor találsz, ha van ismerősöd ill. ha jó hosszú a nyelved és a nem hallasz, nem látsz kategóriába tartozol.

És mellékesen még azt is eltűröd, hogy minden jöttment hülyének néz.

Vadőrként 60-70e-el fogsz kezdeni és nem nagyon fog feljebb menni. Az a feladatod, hogy járjad a terülted, megfigyelj mindent, vadásztass(de lehet hogy azt majd egy idősebb vadőr végzi),etess, és minden szart végezz el, azt is, ami nem tartozik a munkádhoz.

Egy vadgazda.

2012. aug. 12. 22:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Kedves vadgazda. Én nem nézlek titeket hülyének. Egyszer egy vadôr segítségével jutottam haza. Szerintem a tiétek a legszebb szakma!
2012. aug. 13. 10:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

A jöttment alatt nem általánosságban gondoltam az embrekre, hanem a pl. a társaság hobbivadász tagjaira. Nem írom le, hogy mik vannak, miket csinálnak, mikre képesek. Vannak normálisak is, de sajnos belőlük van kevesebb.

2012. aug. 13. 11:49
 4/5 A kérdező kommentje:
Értem...csak azért kérdem mert nem tudom egyszerűen eldönteni hogy milyen szakmát szeretnék :D az erdészeten gondolkozom és annak szeretnék de szlovákiában lakom itt vannak a szüleim meg ilyenek és sulit szeretnék keresni de győr környékén vagy vadgazdásznak vagy erdésznek szóval értitek.... sopronba van de ott drága a szálás mátraföreden is van de az meg messze ://
2012. aug. 16. 00:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát nézd, én az említett iskolák mindegyikét elvégeztem.

Pozitívat ennyi év távlatából sem tudok rájuk mondani, talán azt, hogy Mátrafüreden már új vezetés van, de hogy ez most rontott-e a sulin vagy sem, azt már nem tudom.

Ha nagyon ezen a vonalon akarsz maradni, akkor az Erdőmérnök + vadgazda technikus/mérnök esetleg agrármérnök a járhatóbb út.

2012. aug. 16. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!