Ha valaki elmegy vadgazdaságtant tanulni elvégzi a sulit munkát kap akkor mi a feladata neki?
Vadgazdálkodásnak hívják.
És munkát akkor találsz, ha van ismerősöd ill. ha jó hosszú a nyelved és a nem hallasz, nem látsz kategóriába tartozol.
És mellékesen még azt is eltűröd, hogy minden jöttment hülyének néz.
Vadőrként 60-70e-el fogsz kezdeni és nem nagyon fog feljebb menni. Az a feladatod, hogy járjad a terülted, megfigyelj mindent, vadásztass(de lehet hogy azt majd egy idősebb vadőr végzi),etess, és minden szart végezz el, azt is, ami nem tartozik a munkádhoz.
Egy vadgazda.
Kedves utolsó!
A jöttment alatt nem általánosságban gondoltam az embrekre, hanem a pl. a társaság hobbivadász tagjaira. Nem írom le, hogy mik vannak, miket csinálnak, mikre képesek. Vannak normálisak is, de sajnos belőlük van kevesebb.
Hát nézd, én az említett iskolák mindegyikét elvégeztem.
Pozitívat ennyi év távlatából sem tudok rájuk mondani, talán azt, hogy Mátrafüreden már új vezetés van, de hogy ez most rontott-e a sulin vagy sem, azt már nem tudom.
Ha nagyon ezen a vonalon akarsz maradni, akkor az Erdőmérnök + vadgazda technikus/mérnök esetleg agrármérnök a járhatóbb út.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!