Mi a feladata egy erdésznek (nem erdészeti szakmunkás)? Jövedelmező erdésznek lenni? Melyik egyetemre érdemes továbbmennem?
Vannak lányok is, akik erdőmérnöknek tanulnak, én még kerületvezető erdészeket is ismerek. És vannak, akik vadásznak is, vagyis nem akadály, hogy lány vagy. A Nyugat-magyarországi egyetemre kell jelentkezned, Sopronba. A képzés öt éves, NINCS Bologna.
Tudok egy egész érdekes dolgot, lengyel erdészeknek volt egy feladata... Szerintem közelebb hozza a dolgot :)
Az erdei vadak mindig kifutkostak és jól meghaltak az erdő szélén húzódó sínekre a vonat elé.. :(
Na ők találtak ki egy olyan megoldást, hogy hidat építettek a sínek fölé az állatoknak - egy ilyen füves hidat képzelj el, két szélén kerítés, és a sínek mellé is kerítést építettek. Tehát ez is pl. az erdészek dolga, ilyeneket kigondolni
Én is valami ilyesmi pályára gondoltam magamnak.
Azóta sikerült tenned valamit ebben az irányban?
S ha igen, merre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!