Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mennyire nehéz egy különbözeti...

Mennyire nehéz egy különbözeti vizsga?

Figyelt kérdés
10.-es tantárgyakból kell letennem 17 nap múlva. Angolból, magyarból, matekból és történelemből. Borzasztóan izgulok, nem bírok a tanulásra koncentrálni. A magyar és a töri nagyjából megy , de félek, hogy ott majd olyat kérdeznek, hogy nemtudom a választ és leblokkolok. Angolból nem is tudom még, hogy készüljek. Teljesen el vagyok keseredve. :(
2012. aug. 11. 15:57
 1/4 anonim ***** válasza:
hát úgy képzeld el, mint egy vizsgát egy egész éves anyagból :D sokfélét kérdeznek, tehát ha 1-1 dolgot nem tudsz, az nem gond. sok sikert!
2012. aug. 11. 16:01
 2/4 eugén001 válasza:

nekem is volt különbözeti vizsgám, nekem 9.-es tantárgyakból, mellesleg ugyanezekből :) ha a magyar és a töri nagyjából megy, akkor ebből a 2 tantárgyból megnyugodhatsz, hogy sikerülni fog! :) Egy egész éves vagy fél éves anyagból sokat lehet kérdezni, így ha 1-2 kérdést nem tudsz, akkor se pánikolj be :) végülis, ha úgy nézzük a 2-es szintet kell megütnöd, és már át is mentél :) Angolból én úgy készültem, hogy először egy papírra leírtam magyarul, hogy: mi a nevem, hány éves vagyok, hány testvérem van (a testvéreimről is meséltem, hogy hány évesek, hányadik osztályba járnak, milyen tulajdonságaik vannak pl lusták, szorgalmasak... ) a szüleimről is írtam, hogy (név, életkor, foglalkozás, tulajdonságok, hogy jövök ki velük. I geton well very much because...) a barátaimról, a helyről ahol lakom (hány bolt van, milyen iskolák vannak, szeretsz-e ott lakni, ha igen akkor miért, ha pedig nem, akkor miért nem. Ha falun laksz, akkor mi a különbség a falu és a város között, miért jobb a falu mint a város ilyesmi.. magadról le írhatod azt is, hogy mi a kedvenc ételed, hogy hová szeretnél elmenni a legszívesebben (spanyol ország, mert ott van tengerpart vagy valami ilyesmi) szabadidőről, hogy szeretsz focizni ilyenek :) azt az iskolát ahová most jársz is bemutathatod. mennyi idő mire el jutsz odáig, busszal jársz jó pont, ha tudod hogy mondják angolul az iskolád nevét! :)

ha nagyon készülsz rá, és nagyon szeretnéd, akkor sikerülni fog, de tényleg tedd oda magad a tanulásban, még ebben a pár napban, mert ha nagyon akarod az nem elég, tenni is kell érte! :) lehet, hogy most ezzel el megy a nyári szüneted, de hidd el megéri! és karácsonykor is töriztem betegen, és meg lett az eredménye :)

sok sikert! :)

2012. aug. 11. 20:56
 3/4 eugén001 válasza:
I get on well veri much* bocsi, ezt az előbb elírtam :D
2012. aug. 11. 20:59
 4/4 anonim válasza:

És akkor mi történik ha nem sikerül?:(

Mert én 10.be évet ismételtem... most átmentem másik suliba... átvettek meg minden... és most mondták hogy különbözteti vizsgát kell tennem 9. osztályos informatika gyakorlatból és elméletből? kérdeztem a tanáromat hogy miért? valami olyasmit mondott hogy azért mert másik szakról vettek át... pedig én a másik sulimba is 9.be 10.be emelt óra számba tanultam informatikát és ugyanúgy informatika szakon voltam! :(

2013. szept. 23. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!