Egy év alatt fel tudok készülni egy emelt szintű földrajz érettségire? (lent böv. )
Figyelt kérdés
ELTE TTK biológia tagozatára szeretnék jelentkezni. Eddig kémia és biológia emelt szintű faktra jártam, de úgy érzem,hogy földrajzból jobban tudnék teljesíteni. És megnéztem felvi.hu-n, hogy elfogadják a földrajz érettségit is kémia helyett.
Egyébként most leszek 12.es és aggaszt, hogy esetleg már késő belekezdenem a földrajz tanulásba.
18/L
2012. aug. 11. 13:53
2/7 anonim válasza:
nem késő belekezdeni, meg tudod csinálni. fontos, hogy a 7.8. osztályos tananyag se maradjon ki, tehát tanuld meg jól 5 év anyagát.
3/7 anonim válasza:
Szerintem sem késő. Érdemes lenne igen közeli barátságba kerülnöd a térképpel, az írásbelin a 200-ból akár 30-40 pontot is jelenthet, ha jól ismered a térképet, továbbá a szóbelin is használható, mármint a földrajzi atlasz. Az adott témakörhöz szükséges (emeltszintű) fogalmakkal sem árt tisztában lenni, ezt saját tapasztalatból mondom. Ha valami nem megy keress meg, szívesen segítek, persze ha tudok.
4/7 anonim válasza:
emelt érettségin nem lehet atlaszt használni
5/7 anonim válasza:
Kicsit hülyén írtam, szóval írásbelin nem lehet atlaszt használni, szóbelin viszont lehet.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:))
akkor belevágok:D
2012. aug. 12. 09:05
7/7 anonim válasza:
írj nyugodtan, ha segítség kell, én is tudok segíteni.
egyébként sokkal jobban jársz, ha készülsz a kémiára, mert arra sokkal nagyobb szükséged lesz az egyetemen, mint a föcire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!