Egy nap alatt meg lehet tanulni 150 oldal történelmet?

Figyelt kérdés
A 10. - es tanagyag. Augusztus végén lesz különbözetim , már sok jegyzetem van. Ma leakarom tudni esetleg még holnap a többi nap meg ismétlés. Ennyi sikerülhet?
2012. aug. 11. 13:14
 1/5 anonim ***** válasza:
sikerülhet, a 10.es anyag nagyon jó, én 3 nap alatt tanultam emg az egész könyvet érettségire :)
2012. aug. 11. 13:18
 2/5 anonim ***** válasza:

Én viszont arra szavazok, hogy nem.

De majd írd meg hétfőn, hogy sikerült-e, kíváncsian várom.

2012. aug. 11. 13:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Itt mindenki azt fogja írni, amire szerinte képes, ami a te szempontodból nem lényeges - főleg egy kishitű országban. Ami lényeges, hogy vágjál bele ha mindenképpen szükséges és vagy sikerül vagy nem, de valamennyi csak megmarad.
2012. aug. 11. 13:26
 4/5 anonim ***** válasza:
neked kell tudni, de pont a töri az, aminek le kell ülepednie ahhoz, hogy értsd, átlásd, hogy tényleg tudj beszélni, írni róla, mintha egy jó filmet mesélnél el, ne pedig egy bemagolt szart nyomass.
2012. aug. 11. 14:58
 5/5 anonim ***** válasza:

#2 válaszoló vagyok.

Kíváncsian várom a választ: sikerült ?

2012. aug. 14. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!