Egy nap alatt meg lehet tanulni 150 oldal történelmet?
Figyelt kérdés
A 10. - es tanagyag. Augusztus végén lesz különbözetim , már sok jegyzetem van. Ma leakarom tudni esetleg még holnap a többi nap meg ismétlés. Ennyi sikerülhet?2012. aug. 11. 13:14
1/5 anonim válasza:
sikerülhet, a 10.es anyag nagyon jó, én 3 nap alatt tanultam emg az egész könyvet érettségire :)
2/5 anonim válasza:
Én viszont arra szavazok, hogy nem.
De majd írd meg hétfőn, hogy sikerült-e, kíváncsian várom.
3/5 anonim válasza:
Itt mindenki azt fogja írni, amire szerinte képes, ami a te szempontodból nem lényeges - főleg egy kishitű országban. Ami lényeges, hogy vágjál bele ha mindenképpen szükséges és vagy sikerül vagy nem, de valamennyi csak megmarad.
4/5 anonim válasza:
neked kell tudni, de pont a töri az, aminek le kell ülepednie ahhoz, hogy értsd, átlásd, hogy tényleg tudj beszélni, írni róla, mintha egy jó filmet mesélnél el, ne pedig egy bemagolt szart nyomass.
5/5 anonim válasza:
#2 válaszoló vagyok.
Kíváncsian várom a választ: sikerült ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!