Informatikára szeretnék menni. Hány évet fog tartani?
Figyelt kérdés
Miböl tanuljak többet?Töbet keres,mint egy ügyvéd?2012. aug. 10. 11:04
1/14 anonim válasza:
Hány év az egyetem, vagy mi a kérdés?
2/14 anonim válasza:
Azt sem tudod, hogy nicns ilyen szak, egyáltalán nem is tudod, mit takarna a képzés. Válaszom: így esélytelen, hogy keresnél annyit, mint egy ügyvéd. Vagy egyáltalán kijárnád a szakot.
3/14 A kérdező kommentje:
Hány év az egyetem?
2012. aug. 10. 11:13
4/14 anonim válasza:
A BSc alapvetően 3 év, ha jó helyen vagy és jól megy ezzel lazán kapsz munkát. Ha akarsz még tanulni akkor ott az MSc az 2 év még.
De persze az emberek többsége képtelen időben befejezni, szóval a 3 évből több is lehet, az új törvények szerint összesen 4.5 év (ha jól tudom), ugyanis ha túllépted a képzésed felével a képzés idejét, kiraknak.
5/14 anonim válasza:
Melyik egyetem? Melyik szak?
Hány éves vagy?
6/14 A kérdező kommentje:
13.
2012. aug. 10. 11:18
7/14 A kérdező kommentje:
Többet keres,mint egy ügyvéd?
2012. aug. 10. 11:18
8/14 anonim válasza:
Kicsoda keres többet mint egy ügyvéd?
9/14 A kérdező kommentje:
Politikusok?
2012. aug. 10. 11:23
10/14 anonim válasza:
Te most hülyéskedsz? Megkérdezted: "Többet keres,mint egy ügyvéd?"
Erre visszakérdeztem, kikre gondolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!