Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szegeden hol tanultál OKJ...

Szegeden hol tanultál OKJ szakmát?

Figyelt kérdés
Te, vagy az ismerősöd, melyik iskolában tett le okj szakmát szegeden? És röviden mi a véleményed a suliról? mindenkit felpontozok!

2012. aug. 10. 00:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem tanultam OKJ-n, honnan veszed?
2012. aug. 10. 00:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez attól függ milyen okj szakmára gondolsz. Én most megyek majd okjra szeptemberben, a Pro Dent A-hoz. Jó sulinak ígérkezik, nagyon remélem hogy beváltja az elképzeléseimet.
2012. aug. 10. 00:19
 3/6 A kérdező kommentje:

2. köszi, végülis csak úgy infókat gyűjtök, hogy majd hova ne menjek :P

1. ha már humorizálsz, csináld már jól..

2012. aug. 10. 02:47
 4/6 anonim ***** válasza:
MIOK- jogi asszisztens, aztán továbbtanultak, pedagógusként végeztem. Az iskola jó, elég laza tud lenni, de a School of business-hez képest erősebb, illetve nem gombolnak le rólad annyi pénzt, mint a Szinergiában.
2012. aug. 10. 12:08
 5/6 A kérdező kommentje:
na igen, a szinergia az tényleg húzos..
2012. aug. 10. 15:11
 6/6 anonim válasza:

Én szeptembertől a Szinergiába fogok menni. Sajnos tényleg elég drága, erre megy el a ballagási pénzem fele, plusz még dolgoznom is kell. De elmondom miért választottam ezt. Rengeteg kombinált képzés van itt,szóval 2 év alatt 2 szakmát is meglehet szerezni. Ugyebár az állam csak egy OKJ-t támogat, ezért ha 2 szakmát akarsz a másodikért fizetned kell, ami 200.000-től kezdődik. Engem a pénzügy érdekel, ezt szinte minden suliban tanítják, viszont 1 szakmát kapok másfél év alatt, itt kettőt két év alatt és az egyik felsőfokú (banki ügyintéző). Tehát osztottam szoroztam és a suli végéig összesen kb 180.000-t kell majd fizetni: beiratkozás, tankönyvek, alapítványi támogatás (mivel ezm agán iskola nem állami) plusz az egyik OKJ vizsgadíja.

Szóval azért döntöttem emelett mert olcsóbbra jön ki, mintha a 2 szakmát külön-külön végezném és persze időben is sokkal kevesebb. Aztán csak remélem, hogy jól döntöttem. Majd év közben kiderül. :)

2012. aug. 11. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!