Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen a Tomori Pál főiskola?...

Milyen a Tomori Pál főiskola? Érdemes lenne pótfelvételizni oda?

Figyelt kérdés
2012. aug. 9. 09:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem.
2012. aug. 9. 09:43
 2/6 anonim ***** válasza:
jelzem, hogy mindezt holnapig teheted ám meg:D szerintem amúgy nem. vannak egész jó szakok, mást nem találtál?
2012. aug. 9. 11:02
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
én még sose hallottam erről a suliról, pedig benne vagyok eléggé a témában most... Szerontem ha teheted inkább ne ide menj.
2012. aug. 9. 11:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Pedig a nemzetközi tanulmányok, vagy a szabad bölcsészet érdekelne.
2012. aug. 9. 18:49
 5/6 anonim ***** válasza:
A budapesti képzések érdekelnének? Mert ha igen, akkor lehet, hogy jobban járnál egy ottani, vagy ahhoz közeli egyetemmel. (pl. Pázmány)
2012. aug. 9. 19:15
 6/6 anonim válasza:

Én oda jártam 2évet, majd átjelentkeztem másik suliba. Nem jó. Iszonyat kesze-kusza minden, a tanárok szétszórtak (+2 helyen van kihelyezésük, volt, hogy a reggeli órára bevágódott fél10kor). + Nekem a 4félévből 2szer volt, hogy kaptam csekket vizsgaidőszak előtt, mert szerintük több tárgyat vettem fel, napokig jártam utána, hogy nézzék már jobban, hogy nem.

Ja, és most induló félévnél még rosszabb lesz, mert sok tanár ment el, köztük a legjobbak.

Remélem nem jelentkeztél oda.

2012. aug. 13. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!