Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Még 3 napig lehet jelentkezni...

Még 3 napig lehet jelentkezni pótfelvételire (főiskola) és még mindig nem tudom, hogy mit jelöljek, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék már tovább tanulni, már így is kihagytam 2 évet. Viszont ahogy eldöntöm,hogy mit jelölök másnapra elbizonytalanodok. Mit csináljak? tudom,hogy nevetséges a kérdés, de annyira tanácstalan vagyok. Nyelvekből vagyok jó, de állítólag a bölcsész szakok semmit ne érnek, a gazdasági szakoktól viszont rosszul vagyok. Mit tennétek a helyemben?
2012. aug. 7. 18:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Az nem igaz, hogy a bölcsészszakok semmit sem érnek, de ebbe most ne menjünk bele...

Ha csak nyelvekből vagy jó, akkor inkább lődd le magad. Na, viccet félretéve, valószínűleg ezen kívül van más is, ami érdekel, amiben jó lehetsz. Másrészt inkább abból indulj ki, mjilyen munkát képzeénél el magadnak. Úgy már könnyebb kiválasztani, hol tanulnál tovább.

2012. aug. 7. 18:05
 2/16 anonim ***** válasza:
ha nem tudod, akkor ne jelölj semmit. azért nem kell kifizetni egy rakás pénzt, hogy legyen egy papírod. tanulj olyat, ami érdekel is!
2012. aug. 7. 18:07
 3/16 anonim ***** válasza:
Miből van érettségid és milyen??
2012. aug. 7. 19:48
 4/16 A kérdező kommentje:

Hát az alap tantárgyakból(töri 73 %, magyar 62 %, matek 60 %)+ angol(emelt 82 %), spanyol(emelt 58 %), angol célnyelvi civilizáció(100 %), vendéglátó-idegenforgalmi alapismeretek(64 %).

Köszi az eddigi válaszokat. Olyat nem fogok csinálni,hogy nem jelölök, mert 10 év múlva sem fogom tudni.hogy mit akarok.

2012. aug. 7. 21:38
 5/16 A kérdező kommentje:
első: az,hogy miből vagyok jó és mi érdekel az két külön dolog. Persze,hogy más dolgok is érdekelnek, csak azokkal semmit nem érek valószínűleg. Egy csomó olyan szak van ahova simán elmennék, de ezekkel a szakokkal semmit sem érek, leglábbis ahogy olvasom.
2012. aug. 7. 21:40
 6/16 anonim ***** válasza:

Műszaki menedzser (BME), ott amit ajánlani tudnék neked és nem kifejezetten gazdasági szakok közül, ahová 356 pont kellett (matek és töri, talán pont lenne elég pontod)

Ugyanitt nemzetközi gazdálkodásra már lenne elég pontod biztosan a jó angol miatt, de ezeket nem szereted.

Pesti vagy, vagy vidéki?

2012. aug. 7. 22:02
 7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Szerintem amelyik szak nevében benne van,hogy menedzser, avgy,hogy nemzetközi az egy kicsit gyanús. Szerintem ezek ilyen kamu szakok, mondjuk amúgy sem érdekelnek az ilyesmik, gazdaságon kívül a műszaki szakok sem:S De köszönöm,hogy segítesz. Ja, és Pest melletti vagyok.
2012. aug. 7. 22:06
 8/16 A kérdező kommentje:
Én a spanyol vagy az angol szakon gondolkodtam, csak félek,hogy az előadások felét sem fogom megérteni:S mármint spanyolból, angolból tuti érteném.
2012. aug. 7. 22:08
 9/16 anonim ***** válasza:
Csak az angol szaknak nem sok értelme van sajnos.
2012. aug. 7. 22:13
 10/16 A kérdező kommentje:
Tudom, mert már sokan beszélik. És a spanyolnak?
2012. aug. 7. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!