Menjek Budapestre?
Figyelt kérdés
Debreceni vagyok, szeptembertől leszek végzős gimis, anglisztika szakra szeretnék jelentkezni és járni egyetemre. A debreceni egyetem is nagyon jó, de néha nagyon el akarok innen szabadulni, Budapestre költözni és ott tanulni. Az anyukám valószínűleg megharagudna rám emiatt, de apa megengedné. Anyukám mindenben támogat, csak nem szeretné, ha itt hagynám.
Érzem, hogy kell ez nekem, Budapesten annyi lehetőség van, sok kedvenc boltom ott van, dolgozni szeretnék a suli mellett, de itthon tuti nem tennék semmit a tanulás mellett, önállóbb is lennék, de ezzel nem akarok megindokolni semmit a szüleimnek. Biztosan megcsömölnék a várostól, amíg ott tanulok, csak kell nekem az a nyüzsgés, ami itt nincs.
Mit tegyek?
2012. aug. 6. 17:23
11/12 anonim válasza:
vagy a híd felett... nem akarlak lebeszélni erről a gyönyörű szakirányról, csináld csak :)) sok sikert hozzá!
12/12 A kérdező kommentje:
Majd ha te leszel a legjobb, legokosabb, leggazdagabb és legboldogabb az országban, majd akkor gratulálok...
2012. aug. 7. 10:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!