Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mi a velemenyetek a Xantus...

Mi a velemenyetek a Xantus Janos gimirol?

Figyelt kérdés
Milyen a tarsasag az oktatas es megeri-e odamenni? A szobeliben nehezeket kerdeznek?most megyek 8.-ba es 7.ben kivalo lettem de egy nagyon gyenge suliban.
2012. aug. 6. 13:02
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha jó tanárokhoz kerülsz, rohadt jó gimis éveid lesznek, ha rosszakhoz, az kegyetlen lesz.

A társaság szó-szó; mint mindenhol vannak bunkók és rendesek egyaránt - csak itt az összes sznob. A szóbelin a szokásos tételeket kérdezik, van nyelvi szintfelmérés, vannak anyagok, melyekbe belekérdeznek...

Ha nincsenek megfelelő alapjaid, ne menj oda... Ott még a jó képességűeknek is sokat kell tanulni... Amúgy nem azt nézik, melyik suliból jössz, hanem a központi írásbelid alapján hívnak be...

2012. aug. 7. 15:49
 2/7 anonim ***** válasza:
erős, és sznob iskola.
2012. aug. 8. 19:31
 3/7 anonim válasza:
megéri odamenni :)
2012. szept. 23. 15:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen, megéri, ha szeretsz (sokat) tanulni. A sima két tanítási nyelvű gimnnáziumi rész is elég húzós, az idegenforgalmi szakközép meg rohadt erős! Egyik ismerősöm is oda járt, és 8-9 órái voltak napi szinten. Délután 4 előtt nem is végzett a suliban, este 9-ig pedig a tanulással. Ha hajlandó vagy feláldozni a gyerekkorodat, akkor megéri ide menni. Már persze, ha felvesznek.
2012. szept. 26. 16:35
 5/7 anonim válasza:
én most 9.-es vagyok (idegenforgalmon) és nem olyan "huhh de nehéz" bejutni! soha nem voltam kitűnő, mindig volt 1 hármasom! és nálam rosszabb tanulok is vannak! szóbelin az a lényeg hogy hangosan mond: Jó Napot Kívánok! én tavaly annyit mondtam, hogy "Jó napot" és levontak két pontot ezért!! a lényeg hogy viselkedni tudni kell, és megtanulni minden tanár heppjét és akkor nem lesz baj! Sok sikert!
2012. szept. 29. 14:23
 6/7 anonim ***** válasza:
:) köszi a tanácsot, bár én nem a kérdező vagyok, hanem az előtted válaszoló. Én azért nem tudnám Neked ajánlani ezt a sulit, kedves Kérdező, mert ha te egy valóban nagyon gyenge iskolából mennél a Xantusba (ahol ugye eddig nem kellett sokat tanulnod), akkor ott elég nehéz lesz a váltás, mivel akármelyik részre is jutnál be, sokat kell tanulni (képességeidtől független). Sokkal inkább tudok Neked ajánlani egy közepesen erős sulit (pl. Petőfi Sándor Gimnázium), ott nem lenne annyira nehéz a váltás.
2012. szept. 30. 11:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Az idegenforgalmi osztályokban milyen tantárgyakat tanultok angolul?
2012. okt. 16. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!