Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Elmennétek nappali tagozatra...

Elmennétek nappali tagozatra 21 (pár hónap múlva 22) évesen?

Figyelt kérdés
Nem tudom,hogy mennyi az átlag életkor nappalin, de azért nem szeretnék én lenni a legidősebb. Ezen kívül attól is félek,hogy mi lesz, ha csak 25 évesen állok munkába, nem ciki ez?
2012. aug. 5. 18:01
 1/8 anonim ***** válasza:

Én jelenleg fősulis vagyok,most lennék majd másodéves,21leszek szeptemberben.De a jelenlegi sulit ott akarom hagyni..Újat kezdeni.Legidősebb csoporttársam azt hiszem 23-24éves volt.Nappalin.

Szóval ez ne tartson vissza.

2012. aug. 5. 18:06
 2/8 anonim ***** válasza:
Főiskola? Egyetem? Gimi? Hova akarsz menni? Gondolom az első kettő közül valamelyik, és akkor a válaszom az, hogy menj nyugodtan.
2012. aug. 5. 18:07
 3/8 A kérdező kommentje:

első : megkérdezhetem,hogy melyik szakot akarod otthagyni és miért? Nem faggatózni akarok, csak kiváncsiság.

Utolsó: Főiskola vagy Egyetem.

2012. aug. 5. 18:10
 4/8 anonim ***** válasza:

22 évesen által neki nappali tagozaton a második diploma megszerzésének. Először én is féltem, hogy nem-e fogok kilógni, de volt például egy 30 éves szaktársam is. 26 évesen végeztem el ezt a szakot (Bsc - 4 éves mérnöki) és csak utána álltam munkába (persze suli mellett dolgoztam diákként).

28/F

2012. aug. 5. 18:19
 5/8 anonim ***** válasza:

Minden nap van egy ilyen kérdés. Nem ciki nekem volt 30 éves csoport társam nappalin.

Nekem annak idején ilyen eszembe se jutott pedig én is 23 éves voltam, amikor kezdtem. Tuti nem te leszel a legidősebb, de ha igen akkor mi van.

2012. aug. 5. 18:57
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
ha államilag támogatott képzés akkor simán, ha fizetős akkor nem
2012. aug. 5. 19:11
 7/8 anonim ***** válasza:
El.
2012. aug. 5. 20:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Mikor kezdtem, 25 éves volt a legidősebb évfolyamtársam, ő amúgy már előtte dolgozott éveket. Aztán 3 év múlva, mikor 21 éves voltam, átjelentkeztem egy másik szakra, amit aztán 25 évesen fejeztem be, azóta meló. Jó, nyilván aki 25 évesen velem kezdte, az sosem végzett azon a szakon, de azon a szakpáron akik abban az évben kezdtünk, egyikünk sem végzett soha, függetlenül attól, hogy ki mennyi idős volt.
2012. aug. 6. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!