Jogész szak kérdés?
Figyelt kérdés
kötelezően fel kell venni a 3.félévben szaknyelv órát,na de a bibi az ,hogy fel van sorolva francia,angol,orosz a választási lehetőség és oda írták hogy tudni kell a nyelvet úgy lehet csak felvenni az órát. a németnél van csak odaírva hogy alap nyelvtudás szükséges! én angolt tanultam középsuliban,de nem megy túl jól, akkor mit vegyek fel?2012. aug. 5. 01:38
1/4 anonim válasza:
Felnőtt ember vagy, seggedet még mindig az anyád törli ki?
2/4 anonim válasza:
Ezt most tudtad meg?....... Hát biz akkor meg kell tanulni egy fránya idegennyelvet. Fogod magad, felveszed az angolt, mert más választásod nem nagyon van. Még van majdnem egy hónapod. Iratkozz be valamilyen intenzív nyelvi kurzusra. Anyám borogass.
3/4 A kérdező kommentje:
mikor elkezdjük ez a tárgyat felmérik a nyelvtudásunkat?
2012. aug. 5. 09:58
4/4 anonim válasza:
Azt nem tudom, de ha nem megy a nyelv amúgy, akkor keményen meg fogsz bukni belőle, és azt sem tartom kizártnak, hogy nem fogod érteni amit a tanár mond:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!