Egyetem mellett érdemes lenni elvégezni egy OKJ-t is?
Figyelt kérdés
Szeretnék a későbbiekben több lábon is megállni, ezért úgy gondoltam elvégzek egy OKJ-t is estin egyetem mellett, ami nem kapcsolódik a szakhoz amit választottam. Viszont most leszek elsőéves (kémia szak), nem tudom mennyire bírnám majd.
Nagyon szeretném még most megcsinálni, mert attól tartok később majd nehezebb lesz, sőt talán már fizetnem is kéne érte. Van itt valaki aki ilyen helyzetben van/volt? Mik a tapasztalatok?
2012. aug. 3. 18:06
1/3 anonim válasza:
Az egyetem rovására fog menni. Inkább tanuld keményen a kémiát, azzal nagy eséllyel el lehet helyezkedni, de ahhoz tényleg jó tanulmányi átlag kell.
2/3 anonim válasza:
Nem bírnád mellette. Egy TTIK-s szak nem büfé szak, nagyon kevesen végzik el, pont azért, mert nehéz
3/3 anonim válasza:
hogy érted hogy talán fizetned is kéne érte? mindenképpen kell,hiszen egyetem mellett nincs ingyen okj, főleg nem estin.
én a helyedben várnék egy évet amíg belerázódsz,aztán újra meggondolod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!