Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Iskola mellett érdemes diák...

Iskola mellett érdemes diák munkásnak lenni?

Figyelt kérdés
Alk. graf szakon leszek Budapesten a SZAMALK-ba. Viszont szeretnék pénzt is keresni, mert albérletbe fogok lakni. Párommal igaz, viszont saját jövedelem egy minimális a kölcségek/kiadások miatt hasznos. 8:15-kor kezdődik a tanítás és 13:30-14 óra környékén van vége, ezután tudnék elmenni dolgozni. Szerintetek érdemes? szórólap, cimkézés, csomagolás? esetleg tescoban, multicégnél valamit csinálni? nagyon elvenné az időmet, fáradt lennék így 2 dolog mellett?
2010. júl. 27. 23:46
 1/4 anonim ***** válasza:
57%
Valamiből élni kell. A legtöbb egyetemistának ez muszáj, nem érdemes.
2010. júl. 28. 00:26
 2/4 anonim ***** válasza:
nem érdemes hanem muszáj ha nem akarok éhenhalni (bár párom valoszinű mondaná azt h ok,amig nem fejezem be az egyetemet éljünk abbol amit ő melozi,de én nem ilyen vagyok,diákként is keresek ha 70et,plussz szociális meg tanulmányi és egyéb támogatásokkal 100-120 körül van a bevételem havonta)
2010. júl. 28. 08:18
 3/4 A kérdező kommentje:

Jó, de nem ez volt a kérdés. Elszeretnék menni, de nem tudom nekem menne-e így a suli?

Nem vagyok valami tanulós, és ez is OKJ. Gondolom egyetemistáknak 10x többet kell teljesíteni mint egy OKJ-s tanfolyamon.

2010. júl. 28. 12:39
 4/4 anonim ***** válasza:
...és mégis megy nekik a kettő, úgyhogy neked is menne.
2010. júl. 28. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!