Nehéz bekerülni?
az állami részére ELTE óvodapedagógia alapszak?
a suli az elég nehéz gondolom, vagyis a többi része, de ez ilyen könnyű szak lehet
úgyértem semmi atomfizika meg ilyenek xd
Nem olyan nehéz bekerülni, viszont egy percig se gondold, hogy olyan könnyű!
Jár oda ismerősöm, semmivel sem könnyebb, mint bármelyik más kar az ETLE-n.
Szerintem pont fordítva. Könnyű bekerülni, nehéz bent maradni.
Bár manapság szinte minden hova rendkívül könnyű bekerülni. Pénzügyre 240 pont???????? Az mi, aki matekból 2-esre érettségizett még az is bekerül.
Én is kettesre érettségiztem matekból, mégis van 400 pontom:D De ki lenne az a hülye, aki kettes matekkal pénzügyre akar menni?
Ahogy írták is a kérdésre, nem bekerülni nehéz. Nézd meg az elmúlt évek ponthatárait, és látni fogod, messze vagy-e:)
hát középfokú érettségi olyan 3-as mindenből meglesz
angol nyelvizsga
és a 11 évvégi jegyeim 4-5
a 12 félévi is ilyen körül lesz majd szerintem
eygedül matek volt 3
"könnyű szaknak"
Mint már írtam nem az!
Persze van nála sokkal nehezebb is, de hidd el ez sem olyan könnyű, mint amilyennek látszik.
De hajrá.
Egyáltalán ne hidd, hogy könnyű szak.
"A jelölteknek rendelkezniük kell gyermek- és emberismerettel, gyermekközpontú szemlélettel, fejlett kommunikációs képességgel; fontos a kellő önismeret, az önértékelési képesség, hiszen „mindenki hibázhat”. Az óvodáskorú gyerekek számára fontos, hogy a velük foglalkozó személyt „kompetensnek” lássák, ezért az önérvényesítés, önmenedzselés és a minőségtudat is az elvárások között szerepel. A normák elsajátítása is ebben a korcsoportban kezdődik, ezért nélkülözhetetlen, hogy a szakon végzettek képesek legyenek a környezettudatos magatartás átadására, rendelkezzenek társadalmi érzékenységgel, gondolkodjanak és cselekedjenek előítélet-mentesen. Az oktatás során a hallgatók megismerkednek az óvodáskorú gyerekek személyiségfejlődésének sajátosságaival, a nevelés és fejlesztés elméletével. Az óvodáskorú gyermekek sem „egyformák”, ezért a tananyag részét képezi a differenciált személyiségfejlesztés, a sajátos nevelési igényű és a hátrányos helyzetű gyerekek nevelési specifikációi. A nevelés tartalmi oldalának biztosításához művészeti és szaktudományos képzésben részesülnek a hallgatók."
Csak akkor válaszd el, ha úgy érzed, hogy felelősséget tudsz majd vállalni a gyermekekért. Nem csak eljátszogatni kell velük, hanem tudatosan nevelni kell őket. Mindennapos hisztiket kell tőlük elviselned és megoldanod. Kreatívnak és gondoskodónak kell lenni.
készen állok rá
úgyértettem a könnyűt, hogy nem fizika, matek, kémia
könnyen tanulok elméletet és imádom a gyerekeket
bizony próbálták elvenni a kedvem, pedig nem is ismernek :)
de nem baj én tudom magamról, hogy mire vagyok képes
csak reméltem hogy valaki aki oda jár ír majd róla, de nem baj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!