Nehéz bekerülni?

Figyelt kérdés

az állami részére ELTE óvodapedagógia alapszak?

a suli az elég nehéz gondolom, vagyis a többi része, de ez ilyen könnyű szak lehet

úgyértem semmi atomfizika meg ilyenek xd

2012. aug. 3. 17:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
27%

Nem olyan nehéz bekerülni, viszont egy percig se gondold, hogy olyan könnyű!

Jár oda ismerősöm, semmivel sem könnyebb, mint bármelyik más kar az ETLE-n.

2012. aug. 3. 17:41
 2/12 anonim ***** válasza:
18%

Szerintem pont fordítva. Könnyű bekerülni, nehéz bent maradni.

Bár manapság szinte minden hova rendkívül könnyű bekerülni. Pénzügyre 240 pont???????? Az mi, aki matekból 2-esre érettségizett még az is bekerül.

2012. aug. 3. 18:02
 3/12 anonim ***** válasza:
43%

Én is kettesre érettségiztem matekból, mégis van 400 pontom:D De ki lenne az a hülye, aki kettes matekkal pénzügyre akar menni?

Ahogy írták is a kérdésre, nem bekerülni nehéz. Nézd meg az elmúlt évek ponthatárait, és látni fogod, messze vagy-e:)

2012. aug. 3. 18:18
 4/12 A kérdező kommentje:

hát középfokú érettségi olyan 3-as mindenből meglesz

angol nyelvizsga

és a 11 évvégi jegyeim 4-5

a 12 félévi is ilyen körül lesz majd szerintem

eygedül matek volt 3

2012. aug. 3. 18:21
 5/12 A kérdező kommentje:
könnyű szaknak tűnik és érdekel is
2012. aug. 3. 18:22
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

"könnyű szaknak"

Mint már írtam nem az!

Persze van nála sokkal nehezebb is, de hidd el ez sem olyan könnyű, mint amilyennek látszik.

De hajrá.

2012. aug. 3. 18:32
 7/12 anonim ***** válasza:
32%

Egyáltalán ne hidd, hogy könnyű szak.

"A jelölteknek rendelkezniük kell gyermek- és emberismerettel, gyermekközpontú szemlélettel, fejlett kommunikációs képességgel; fontos a kellő önismeret, az önértékelési képesség, hiszen „mindenki hibázhat”. Az óvodáskorú gyerekek számára fontos, hogy a velük foglalkozó személyt „kompetensnek” lássák, ezért az önérvényesítés, önmenedzselés és a minőségtudat is az elvárások között szerepel. A normák elsajátítása is ebben a korcsoportban kezdődik, ezért nélkülözhetetlen, hogy a szakon végzettek képesek legyenek a környezettudatos magatartás átadására, rendelkezzenek társadalmi érzékenységgel, gondolkodjanak és cselekedjenek előítélet-mentesen. Az oktatás során a hallgatók megismerkednek az óvodáskorú gyerekek személyiségfejlődésének sajátosságaival, a nevelés és fejlesztés elméletével. Az óvodáskorú gyermekek sem „egyformák”, ezért a tananyag részét képezi a differenciált személyiségfejlesztés, a sajátos nevelési igényű és a hátrányos helyzetű gyerekek nevelési specifikációi. A nevelés tartalmi oldalának biztosításához művészeti és szaktudományos képzésben részesülnek a hallgatók."

Csak akkor válaszd el, ha úgy érzed, hogy felelősséget tudsz majd vállalni a gyermekekért. Nem csak eljátszogatni kell velük, hanem tudatosan nevelni kell őket. Mindennapos hisztiket kell tőlük elviselned és megoldanod. Kreatívnak és gondoskodónak kell lenni.

2012. aug. 3. 18:33
 8/12 A kérdező kommentje:

készen állok rá

úgyértettem a könnyűt, hogy nem fizika, matek, kémia

könnyen tanulok elméletet és imádom a gyerekeket

2012. aug. 3. 18:38
 9/12 A kérdező kommentje:

bizony próbálták elvenni a kedvem, pedig nem is ismernek :)

de nem baj én tudom magamról, hogy mire vagyok képes

csak reméltem hogy valaki aki oda jár ír majd róla, de nem baj :)

2012. aug. 3. 20:42
 10/12 anonim ***** válasza:
39%
büfészak.
2012. aug. 3. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!