Meddig lehetne még elkezdeni az iskolát? Esetleg már nem is vesznek fel nappalira?
Üdv mindenkinek!
Lassan 20-éves vagyok, és sajnos otthagytam az iskolát 10.-ben, és így persze nem engedtek át, mert félévkor hagytam ott. Sajnos Én is h*lye voltam, de más okai is voltak, hogy otthagytam. Most viszont szeretnék újra járni, de nappali tagozatra..(Nem OKJ-re gondoltam) Kérdés csak az, hogy engem még felvennének egyáltalán oda? Ha fel is vennék, akkor 10.ben kezdeném megint? Valaki elmondaná ezt nekem? Ha lehetséges akkor hozzáértők válaszát várom... Előre is köszönöm!
A 9. osztályod akkor megvan, igaz? A bizonyítványod is megvan róla? Ha nincs, azt kérd ki a volt iskoládtól. Akkor elvileg azzal már nem nagyon zaklathatnak, legfeljebb akkor, ha olyan tárgyat is tanítottak 9.-ben az új iskoládban, amit te nem tanultál, akkor különbözeti vizsga van.
Egyébként azt hiszem, van valami korhatára a nappalin való tanulásnak, de sajnos nem tudom pontosan, hogy mennyi. Mármint középszinten. De biztos be akarnál ülni a 15-16 évesek közé 20 évesen?
De egyébként amikor én jártam estire, akkor úgy emlékszem, volt felnőttek számára is nappali tagozat, ide főleg szakmunkás után jöttek sokan érettségizni, de ők a tizenegyedik osztállyal kezdték.
"De egyébként amikor én jártam estire, akkor úgy emlékszem, volt felnőttek számára is nappali tagozat, ide főleg szakmunkás után jöttek sokan érettségizni, de ők a tizenegyedik osztállyal kezdték."
Ez nem így van. Erre írtam, hogy mehetnél inzertív érettségire ha meglenne a 10.-dik osztályod. Mert ahhoz az a feltétel. De nem a tizenegyedikes anyaggal kezdik, hanem a kilencedikessel. Egy félév alatt végeznek el egy évet. Így jön ki a a négy félévre a négy év.
"Ez nem így van. Erre írtam, hogy mehetnél inzertív érettségire ha meglenne a 10.-dik osztályod. "
Te jártál oda, vagy én? Nem a 9.-es anyaggal kezdték, hanem a 11.-essel, mint ahogy mi is, csak mi estin. Mivel nekünk is már megvolt a 10. osztályunk, egyszerűen ott folytattuk, ami még hiányzott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!