Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Érettségi után egy szakképzésr...

Érettségi után egy szakképzésre megyek (vengélátás) miket fognak kérdezni az úgynevezett "Szakképzős felvételi elbeszélgetésen"?

Figyelt kérdés
rettegek tőle, mégis milyen kérdéseket fognak itt kérdezni?!
2012. júl. 31. 14:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Valószínű hogy mit tudsz róla, miért ide szeretnél jönni (általában a motivációt nézik, mert ha az megvan akkor bármit meg lehet tanítani/tanulni).
2012. júl. 31. 15:00
 2/4 A kérdező kommentje:

*vendéglátás amúgy csak elírtam :D

értem, és szerintetek ha nem megyek annyira tökéletes érettségivel (lényegében hármas érettségim van) de a beszélgetésen teljesen magabiztosan mindenre választ adok akkor van esélyem? és ha még tudok mondani tippeket hogy miket kérdeznek akkor azt megköszönném! az a baj nem tudom milyen jegyekkel szoktak ebbe az iskolába jönni

2012. júl. 31. 15:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Van esélyed persze.

-Mutatkozz be.

-Miért vendéglátás?

-Miért pont ez a suli?

-Mi a célod vele?

-Dolgoztál-e már akár diákmunkában is ilyet?

-Dolgoztál-e már bármi mást?

2012. júl. 31. 15:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Melyik suliba mész?
2017. jún. 20. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!