301 ponttól 50%-kal olcsóbb a felsőfokú szakképzés, szóval akkor már automatikusan kevesebb lesz a tandíj, vagy igényelni kell? Hogyan?
Figyelt kérdés
Pótfelvételin megjelöltem a Pannon Egyetemen az idegen nyelvi kommunikátort, és olvastam, hogy már 301 ponttól csak a képzés felét kell kifizetni. Nem tudom mennyit változnak majd a pótfelvételi pontjai, de a rendes felvételin ennyi megvolt. Szóval ha megvan ennyi pontom már automatikusan 50% al kevesebb lesz a tandíj? Vagy ezt igényelni kell? És ha igen hogy?2012. júl. 28. 16:31
1/2 anonim válasza:
Itt már kaptál választ, nem volt egyértelmű?
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__tanula..
2/2 anonim válasza:
ha az adott helyen van erre lehetőség, akkor külön kiemelik, pl. ÁVF-en pótfelvételin 1-2 szak, vagy helyen, ha ilyet nem láttál, akkor szerintem nincs erre most esély
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!