Milyen képzést ajánlanátok annak, akit a múlt év óta 60 ponttal megemelt informatika, könyvtár szakra nem vettek fel az idén?
1. Amit el tud végezni 2. Amiről lehet tanár mesterszakra menni.
Csak mert a programtervező informatikus szakot az ELTE-n például nem könnyű elvégezni. Oda felvették.
Komolyan mondom, ilyen nagyképű, arrogáns emberrel régen volt dolgom. És még Te vagy megsértődve, hogyan viselkednek mások... Ja, és nekem mi közöm ahhoz, ha valaki más büfészaknak nevezte? Én tehetek róla talán? Látszik, hogy csupán ezen pattant el az agyad, de a dühödet mind rám zúdítottad. De ne várd, hogy megértő legyek.
Tudod, szívesen segítettem volna, de még most sem voltál képes normálisan megmagyaontosan mit is szeretnél. Így pedig egyszerűen lehetetlen segíteni. Ahogy írtad, sok sikert a zseniális életedhez. Csak én veled ellentétben őszintén írom.
"Sőt, nem is értem, miért kell egy ilyen szakra ilyen magas pontszám."
- Ha tudnád, hogyan határozzák meg a ponthatárt, ilyen kijelentést le sem írsz.
Egyébként egyszerűen nem tiszta nekem, mit is szeretnél. Eddig csak az volt fontos, hogy tanárképes legyen. Most már az informatika része is. Tudod, tanárképes műveltségi területtel nem lehet Dunát rekeszteni. Szerintem az általad említett két szakon kívül mással nem is lehet megcsinálni. Ha nehéz az ELTE, akkor keress más egyetemet. (bár ha az ELTE nehéz, nem értem, hogyan akarod fiataloknak tanítani majd ezt)
Egyáltalán mi volna a másik szakod? Mert ugye programozóknak is kellene minort csinálniuk.
Nos, nézzük csak, kedves utolsó! Ezek a te gondolataid, ugye? Rögtön az elején a "ha tudnád, hogy...." kezdetű mondattal. Az idézett mondatot a második válaszolónak írtam, mert bántónak éreztem a büfé szakot, amit írt. Na, de te pedig beleavatkoztál a beszélgetésbe. Folytattad a kioktatást, amit az előtted szóló megkezdett. Ezen kívül, a stílus, amiben állítólag "segíteni próbáltál", pl.: ha az "ELTE nehéz, akkor hogyan akarod....." Nem tudom, nehéz-e, csak mondták. Vagy felkészítettek a középiskolában rá megfelelően, vagy nem. Ha ismered a szakot, azt is tudod, hogy sokan nem tudják elvégezni. Van ismerősünk, akinek 12 évbe tellett, mert nem volt elég erős az informatika oktatás az iskolában, ahova járt, és nem tanult programozást. No, de nem is vesztegetem tovább a szót. Volt, akiknek ötletei voltak, és nem ilyen stílusban adták elő. Egyébként pedig nem ember vagyok, hanem egy 18 éves lány, akivel udvariatlan stílusban diskuráltál. Bocsi, de amilyen az adjon Istened volt, olyan volt a fogadj Isten is. És most bármit is írsz ide, a részemről pont van. Ötleted az nem volt, csupa időpocsékolás minden sor, amit váltok veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!