Van valaki olyan aki az Atalantába jár vagy járt vagy szeretne menni? Mit tudtok róla? Megéri odamenni?

Figyelt kérdés
2012. júl. 25. 15:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Én jártam oda. Nem ez volt a vágyam, de akkor nem vettek fel főiskolára, így maradt ez.

Mai fejjel inkább FSZ képzést választanék, valamelyik fősuli vagy egyetem szervezésében, ami ugyanúgy OKJ, csak valamivel könnyebb bejutni, mint BA képzésre, és talán többre becsülik egy Atalantás papírnál.

Maga a suli nem egy nagy durranás.

Negatívumok:

- A környék borzalmas (klasszikus "nyócker")

- Nem túl színvonalas oktatás, totális szervezetlenség

- Nem ér sokat az ott szerzett végzettség

Pozitívumok:

- Van diákigazolványod (sokan csak ezért iratkoznak be!)

- Kedves a portás bácsi (legalábbis anno az volt)

- Finom a kávé a büfében

Kényszermegoldásnak jó; az otthon ülő munkanélküliségnél bizonyára hasznosabb is.

2012. júl. 25. 15:50
 2/4 A kérdező kommentje:

Hát köszi a válaszodat :)

és te mit tanultál ott?

2012. júl. 25. 16:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Reklámszervező szakmenedzser képzésen vettem részt.

Tanultunk érdekes dolgokat, és volt néhány klassz szakember a tanárok között, de úgy összességében nem sok értelme volt, már ha a későbbi elhelyezkedési esélyekre gyakorolt hatását tekintjük.

2012. júl. 26. 13:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem akarlak megsérteni, kedves utolsó, de a reklámszervező szakmenedzser képzésnek sehol sincs értelme. Ha például a gazdasági informatikai szakukról nyilatkozol így, az már elgondolkodtató.
2012. aug. 6. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!