Rendőr szeretne lenni a lányom, milyen iskolát válasszunk 8. után?
Komáromról nem tudok semmit, de megnéztem ezt:
Komárom megyében egy iskola indított csapatot, 40 indulóból a 40. helyen végeztek.
Ha előkelőbb helyezésük lenne, akkor ajánlanám a Jókai Mór Gimnáziumot, hiszen a rendvédelmi képzés azokra a dolgokra megy rá, amik felvételin plusz pontot jelentenek:
fizikális felkészítés (ha nem elég fitt, eleve kiesik), lehetőség rendvédelem érettségire, ECDL-vizsga, jogosítvány, nyelvvizsga megszerzésére. A rendvédelem érettségin kívül mindez egy másik iskolába járva is elérhető délutáni különórákkal. Szóval nem tudom. Olvastasd el vele ezt a cikket, és kérdezd meg, hogy még mindig rendőr szeretne-e lenni:
Szerintem egy gimnázium. Onnan még elkerülhet egyetemre, és szakiskolába is tudtommal.
És akkor azzal sincs probléma, ha meggondolná a szakmaválasztást - ami azért lássuk be, a fiatalokkal gyakran megesik, akármennyire elhivatottnak is tűnnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!