Milyen szakmát érdemes letenni?
Figyelt kérdés
gondolkozok hogy leteszek mégeggyet de a korom miatt csak 2 évesre mehetek.mondanátok ilyent2012. júl. 25. 11:57
1/2 anonim válasza:
Szia! Sok mindentől függ! Egyrészt hogy az adott régióban ahol élsz mire van kereslet,igény és mik azok a szakok amik indulnak!Nem utolsó szempont az is hogy fiú vagy lány vagy és hogy milyen végzettséged van valamint hogy mihez van kedved,ambiciód!! :)
2/2 A kérdező kommentje:
21 éves srác vagyok pesten akarok mindenképpen. 2-3 év mulva mennék ki németországba szeretncsét próbálni. van egy érettségim egy bolti eladói szakma. hát hogy mihez lenne kedvem??? gépifogácsoló számítógép szerelő távközlési és informatikai hálózatszerelő
nem tudom ezek ugy érdekelnének de nem tudom hogy melyiket érné meg. az a gond hogy a tanulmányokat bizonyos dolgok miatt nekem kell álnom, szülői támogatás nincs...
2012. júl. 25. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!