Mi az oka, hogy ennyire lementek a ponthatárok az idén?
Figyelt kérdés
KRE jog - 240? PTE detto ELTE 350? (költséges) mivan?? itt nekem valami nagyon gyanús. KE - állattenyésztő 280, NYME 298 (állami) ... most mi van? Én arra számítottam, hogy legalább 10-20 pontot emelkedni fognak idén a ponthatárok. Vajon a továbbiakban is ilyen alacsony lesz kb?2012. júl. 24. 21:44
11/15 anonim válasza:
Hát nem ezé v azé, de szte töri 10 pontal ment fel, ah tavaly is. Szal jövőre már nem 391 lesz, hanem 400! És ha ez igy emelkedik akkor hiába vagy tiszta ötös, ha nem voltál vlm versenyen, és nincs plusz pontod akk ne is reménykedj.
12/15 anonim válasza:
Azért az is gáz, hogy pl. okj-s, tehát nem diplomás szakon 308-ra emelkedett nekem a ponthatár.Ez valami vicc?Osztálytársam fel se vették, mehetek egyedül...
13/15 A kérdező kommentje:
Egyébként igen, ezen én is meglepődtem. Ménesgazda képzésre több pont kell, mint az állattenyésztő mérnökire...
2012. júl. 25. 13:03
14/15 anonim válasza:
Töri szakra csak 391 pont kellett? :D Ez vicc. Komolyan, eléggé használhatatlan szak az is, de ha valaki oda akar menni, akkor azért tegyen már le egy 85-ös emelt törit (nem ilyen helyre mentem, mégis jobb lett ennél is az emelt törim) meg legalább egy ugyan ilyen közép magyar + egy nyelvvizsga, aztán duplázzon és kész is.
15/15 A kérdező kommentje:
Hát én minél több pontot szeretnék elérni azért... Van angolból egy felső meg olaszból egy középfokúm meg töri OKTV 15. Remélem, a töri + magyar emeltem is meglesz ötös... a matek már más kérdés meg a biosz.... matekból örülnék a 3-asnak is...
2012. júl. 25. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!