Melyikkel járnék jövőre jobban? Adóigazgatási szakügyintéző vagy igazgatásszervező?
könyvelő ezek közül egyikkel sem lehetsz.
igazgatásszervező ugye 3 éves alapképzés+2 év mesterképzés. ezzel dolgozhatsz a közigazgatásban,multiknál,bankoknál a jogi részlegen stb.
pont az a lényege a diplomának,hogy nagyon sokrétű tudást ad. és nem, ez nem büfészak. azért,hogy elvégezd elég kemény anyagokat kell megtanulnod és teljesítened a vizsgákat, legalábbis itt a DE-n.
elhelyezkedés pályakezdőként sosem könnyű (sem ezzel,sem már diplomával), de nem lehetetlen.
NYME-GEO-n végeztem az igazgatásszervezőt. Sok-sok jog, ami, ha érdekel, nagyon jó lehet, és az életben sem feltétlenül vezetnek meg. :D
Ha nem szeretsz leülni, és tanulni (nem feltétlenül magolni!!!), akkor felejtős. Vizsgán kérdezhetnek gyakorlati példát, amit, ha magolsz, és nem érted, akkor bukta.
Az elhelyezkedés szerencse kérdése. Nekem összejött, sok ismerősömnek nem. Netto 115-öt keresek. A mestert nem csináltam meg, sokan azt is mondják, hogy nagyobb lesz a tudásanyagod, de jobb elhelyezkedést nem feltétlenül biztosít. Hangsúlyozom: SZERENCSE.
Ha FSZ-re mész, és meggondolod magad egy-két tárgyat talán be tudsz számíttatni. Nálunk nem volt olyan sok pénzügyi tárgy mondjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!